Zorg alarmopvolging

Het meest essentiële onderdeel van Cinnovate is de alarmopvolging. Cinnovate is een verpleegoproepsysteem dat de zekerheid biedt dat alarmoproepen tijdig bij de juiste ondersteuners terecht komen. 

 

Iedereen die zorg nodig heeft wil graag snel en op het juiste moment geholpen worden, zeker in geval van nood. Cinnovate zorgt ervoor dat zorgmedewerkers hier met behulp van technologie maximaal in ondersteunt worden. Daarbij speelt redundantie een grote rol. Met andere woorden; is er in de keten een bepaald stukje technologie niet beschikbaar dan zoekt het Cinnovate systeem automatisch een andere weg om de zorgmedewerker te bereiken.

 

Kortom Cinnovate biedt met slimme en betrouwbare technologie zekerheid en rust voor zowel bewoners als medewerkers.

Icom verpleegoproep toestel

De Icom is het innovatieve verpleegoproeptoestel van Cinnovate. Dankzij het grote aanraakscherm biedt de Icom veel bedieningsvoordelen ten opzichte van traditionele zorgtelefoons. Zo kunnen zorgmedewerkers zelf via de Icom sensoren verwijderen en toevoegen in de woning. Ook het bedienen van domotica is heel eenvoudig.

Het belangrijkste is natuurlijk dat een Icom tijdig en snel een noodoproep van een bewoner signaleert. De Icom is voorzien van geïntegreerde akoestische bewaking en een ontvanger waarmee signalen van allerlei sensoren kunnen worden opgevangen. Zorgmedewerkers kunnen bij een alarm direct een spraak-verbinding maken met de Icom.

De Icom biedt tablet functionaliteiten maar is zo robuust, stabiel en betrouwbaar als een zorgtelefoon.

CareServer

De Cinnovate CareServer is het kloppende hart van het zorgsysteem. De CareServer is de regisseur die de hele routering in het zorgsysteem bepaalt, de analyse doet van de sensoren, alle aangesloten apparatuur monitort, de messaging verzorgt en samen met de geïntegreerde DomoticaServer scenario's uitvoert.

De CareServer kan uitstekend stand-alone draaien maar past ook prima in een gecentraliseerde omgeving. De unieke redundantie in combinatie met SlaveServers zorgt ervoor dat ook bij uitval van datacenters of internetverbindingen het zorgsysteem probleemloos verder werkt.

De Cinnovate CareServer is een zeer complete, flexibele en bedrijfszekere oplossing voor iedere zorgomgeving.

 

Dect, WiFi en private GSM

Cinnovate ondersteunt diverse manieren om alarmberichten bij zorgmedewerkers te bezorgen. Of dit nu gaat via Dect berichten, OaP berichten of via WiFi naar de Cinnovate Verpleegoproep App. Het uitgangspunt is dat de zorgmedewerker zo snel mogelijk de juiste informatie te zien krijgt.

De Cinnovate Verpleegoproep App ondersteunt Voice over WiFi voor een spraak-verbinding met de Icom, maar kan ook de telefoonapp van een smartphone aanspreken zodat gebruik gemaakt kan worden van private GSM.

Zo biedt Cinnovate voor zowel messaging als spraak een complete en veelzijdige oplossing waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende netwerken en technieken.

 

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl