top of page
Woonzorgtechnologie main foto.jpg

Onze woonzorgtechnologie draait om mensen en wat technologie voor hen kan betekenen in het dagelijks leven.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

Elk innovatietraject start wat ons betreft met de vraag wat dit betekent voor de

kwaliteit van leven

Alle woonzorgtechnologie producten en diensten van Cinnovate zijn bedacht met deze vraag als basis. Wat voegt de technologie toe aan het leven van de mensen waar het om gaat; kwetsbare mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben van zorgorganisaties.

In de eerste plaats draagt onze woonzorgtechnologie bij aan de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënten. Met onze domotica kunnen wij bijvoorbeeld mensen met een beperking helpen bij het bedienen van de verlichting of de gordijnen. 

Smart sensoring zorgt ervoor dat cliënten veel langer zelfstandig kunnen blijven wonen. We kunnen erop vertrouwen dat als er iets aan de hand is er direct een alarm wordt gemaakt maar dat dit zeker niet onnodig gebeurt.

Wilt u weten hoe wij met onze woonzorgtechnologie op een veilige manier kunnen bijdragen aan de zelfredzaamheid van uw cliënten?

 

56394-2780_edited.jpg

Verlichting bedienen.

 

Ondanks een beperking toch zelf je lampen aanzetten.

gigaset assist app alarmopvolging woonzorgtechnologie.jpg

Assist App op smartphone

Goede alarmopvolging is de
essentiële basis van de Cinnovate 

technologie

Daar waar de cliënt bij Cinnovate op de eerste plaats komt, staat de zorgverlener wat ons betreft met stip op plek twee. Een zorgverlener die zijn werk goed, efficiënt en vooral met veel plezier kan doen is enorm belangrijk voor de kwaliteit van leven van de cliënt.

Daarom zetten wij ook in op de zelfredzaamheid van de zorgprofessional. Wie anders dan zij kunnen beter inschatten welke technologie van nut kan zijn voor de cliënt? 

Wat ons betreft heeft de zorgprofessional niet alleen de regie maar kunnen ze de woonzorgtechnologie ook grotendeels zelf implementeren en beheren.

Deze klanten gingen u voor

"WoonMere is een zelfstandige woonvorm voor 16 jong volwassenen met meervoudige beperking. Amerpoort levert de liefdevolle zorg, Cinnovate de innovatieve woonzorgtechnologie."

WoonMere

De basis is het Cinnovate 
CareServer platform.

Het CareServer platform is het kloppende hart van ieder zorgsysteem. Het verzorgt de complete zorgafhandeling voor iedere zorginstelling die zijn woonzorgtechnologie aan de CareServer heeft gekoppeld.

 

Cinnovate zet in op optimale flexibiliteit als het gaat om de inzet van apparatuur in woningen van cliënten. Daarbij verliezen we de betrouwbaarheid natuurlijk nooit uit het oog. De zekerheid van communicatie is essentieel!

Betrouwbare apparatuur 
Vanzelfsprekend.

Lines is de makkelijkste beeldbel app die er bestaat voor mobiel en tablet. Speciaal voor iedereen die graag wil beeldbellen maar moeite heeft met moderne technologie. Met één druk op de knop direct contact met een dierbare!

Beeldbellen met Lines
super eenvoudig!

IMG_7857_edited.jpg

Amstelring Het Hoge Heem
Bij de oplevering van de woonzorgtechnologie was er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Woonzorgtechnologie van Cinnovate voor een betrouwbare

basis

Wij bieden een flexibele infrastructuur als basis voor de inzet van betrouwbare woonzorgtechnologie. Zorgverleners moeten erop kunnen vertrouwen dat alarmoproepen altijd bij de juiste mensen aankomen. Daarnaast willen ze geen onterechte meldingen of meldingen die niet voor hen bedoeld zijn ontvangen.

Cinnovate ontwikkelt de technologie volledig in eigen huis en dat doen we graag samen met onze klanten. Op die manier kunnen we de kwaliteit hoog houden en weten we zeker dat we bieden waar de klant om vraagt.

Wilt u onze technologie gratis een tijdje uitproberen? Wij hebben een prachtige mobiele POC opstelling die we graag bij u komen plaatsen.

Gigaset GX 290 pro.png
bottom of page