Werkenbijcinnovate achtergrond 1.png

"Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met veel aandacht
voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid" 

Wil jij werken voor Cinnovate en een bijdrage leveren aan onze missie?

 

Werken bij Cinnovate

Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met een goede informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid.
 
Omdat wij blijven groeien zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe teamleden die ons kunnen helpen ons doel te bereiken. Namelijk om met innovatieve technologie zoveel mogelijk mensen kwaliteit van leven bieden.
 
Wil jij werken aan innovatieve moderne technologie met grote maatschappelijke waarde? Versterk ons team, dan zorgen wij voor lekkere koffie!

 
Werkenbijcinnovate achtergrond 2.png

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij Cinnovate besteden we veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo introduceren we regelmatig nieuwe technieken en methodieken en is er veel ruimte voor training en opleiding.

We werken intensief met elkaar samen maar er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Hierdoor zijn er hechte teams ontstaan die elkaar buiten het werk zeer regelmatig opzoeken.
 
Elke maand is er een unieke DeaCreadag. Een dag waarop onze volledige R&D afdeling aan een zelfbedacht project mag werken. Zonder beperkingen en regels gaan ze voor het plezier aan de slag met de meeste innovatieve technieken. 

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's!

Mensen met kennis en ervaring in hun vak gebied, maar vooral mensen met het hart op de juiste plaat. Onderstaande plaatsjes zijn nog vrij, ga jij lekker zitten?

Vacature Android Software Developer

Ben jij een gedreven Android Software Developer met affiniteit voor zorg en kennis van techniek? Bekijk dan onze uitdagende vacature.......

Vacature .NET ontwikkelaar

Ben jij fan van C# en wil jij jouw drive inzetten ten behoeve van nuttige en functionele woonzorgtechnologie? Bekijk dan snel onze vacature.

Vacature Accountmanager zorg

Ben jij een gedreven Accountmanager zorg met aantoonbare ervaring in het zorgdomein? Bekijk dan onze uitdagende vacature.......