Toegangscontrole

De oorsprong van Cinnovate ligt in de wereld van elektronische toegangscontrole. Ooit begonnen als C-Lock is Cinnovate inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig, veelzijdig en compleet toegangscontrole systeem voor iedere toepassing.

Het Cinnovate toegangscontrole systeem wordt veel ingezet in flats en appartementsgebouwen. De link met zorghuisvesting is daarbij vanzelfsprekend. Cinnovate richt zich namelijk vooral op het gemakkelijk kunnen openen van een deur voor mensen met een beperking.

Daarbij hoort uiteraard ook het toegang verlenen van bezoekers middels het Cinnovate video-intercom systeem. De volledige integratie met het zorgsysteem zorgt voor een besparing op de kosten en optimaal gebruikersgemak.  

Veilige en makkelijke toegang

De standaard Cinnovate kaartlezers zijn weer- en windbestendig en kunnen vandaalproof worden weggewerkt in muren en kozijnen. Doordat de elektronische sleutels eenvoudig op afstand te beheren zijn vormt een kwijtgeraakte sleutel nooit meer een veiligheidsrisico.

De elektronische sleutels kunnen ook worden gemonteerd op rolstoelen. Door een kaartlezer in de bestrating te plaatsen wordt de deur automatisch geopend als de rolstoel over de kaartlezer rijdt. 

Het Cinnovate systeem is een eenvoudige, prijsvriendelijke en veilige toegangscontrole oplossing voor ieder gebouw.

Deurintercom met video

Videodeur intercom systemen zijn uit het straatbeeld niet meer weg te denken.  De aanbelposten van Cinnovate kunnen echter rechtstreeks contact zoeken met de Icom-zorgtelefoon. Daardoor is het niet meer nodig om voor de intercomfunctie en de zorgfunctie twee apparaten in te zetten.

Aanbelposten heeft Cinnovate in verschillende soorten en maten. Van panelen met 1 beldrukker tot vandaalbestendige touchscreens van maar liefst 15 inch.

De Cinnovate intercom en toegangscontrole systemen zijn eenvoudig te beheren via beheer-software en een handige webinterface.

Zorg integratie

Cinnovate gaat verder dan toegangscontrole en video intercom alleen. De systemen zijn volledig geïntegreerd met het zorgsysteem.

Zo kunnen video intercom gesprekken eenvoudig worden doorgestuurd naar de Verpleegoproep App. Inclusief de mogelijkheid om videobeelden te bekijken en een spraakverbinding met de bezoeker op te zetten. Staat een Icom in alarm dan worden intercom oproepen automatisch geweigerd.

Zo zijn er veel meer mogelijkheden voor integratie van video intercom en toegangscontrole in het zorgproces. 

 

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl