ouder stel voor de deur.jpg

 "Zo lang mogelijk comfortabel en veilig thuis blijven wonen. Wie wil dat nou niet?" 

Ontdek hoe wij u en uw klanten kunnen ontzorgen.

aanbellende zorgmedewerker 2.jpg

Zorgdomotica voor thuis

Steeds meer organisaties bieden zowel thuiszorg als intramurale zorg. Goede, betrouwbare en eenduidige zorgtechnologie in beide omgevingen is een must.

 

Doordat Cinnovate zowel thuis als in een instelling kan worden toegepast kunnen medewerkers flexibel worden ingezet, krijgt iedere klant toegang tot betrouwbare technologie en is de stap van thuis naar verpleeghuis minder ingrijpend.

 
 
gimmende dame.jpg

Klanten goed geholpen

Functionele technologie op basis van IP, WiFi, 3G, 4G en 5G

aanbellende zorgmedewerker.jpg

Onopvallend effectief

Een draadloos sensor netwerk zorgt voor onbeperkte mogelijkheden als het gaat om alarmering. Bevestiging kan door even te bellen, via Lines en met de Icom App voor tablets.

Lines.jpg

Beeldbellen en mantelzorg

Onbeperkt en veilig beeldbellen met een dierbare of met een groepje. Zeer eenvoudig in gebruik en altijd de mogelijkheid om in geval van nood om hulp te vragen met behulp van de noodknop.

dansende ouderen full page.jpg

Mantelzorg Basis

Eerste stap naar zorg

Een multifunctioneel draadloos netwerk voor sensoren waarbij er in geval van een alarm een bericht wordt gestuurd naar de mantalzorgers.

20201123_131608_edited_edited.jpg

Eenvoudig contact

De zekerheid van een goede spraakverbinding zorgt voor extra rust en veiligheid. De Icom Max biedt deze functionaliteit inclusief een extra akoestische sensor.

Leo%2520Polak_edited_edited.jpg

Lines Plus

Professionele achtervang

Zijn de mantelzorgers niet beschikbaar of niet in staat de juiste zorg te verlenen? Dan kan de noodknop van Lines ook een melding maken bij professionele zorgverleners.

iStock_000020674474_Small_edited.jpg

Mantelzorg Plus

Ondersteuning waar nodig

Zijn de mantelzorgers niet beschikbaar dan kunt u als zorgorganisatie de achtervang zijn voor onbeantwoorde alarmoproepen. Zorgen doe je samen.

 
vrouw op fiets.jpg

Medewerkers goed op weg

Assist App

De Assist App is de intelligente App van Cinnovate die speciaal voor zorgverleners van een smartphone of tablet een handige en betrouwbare assistent maakt. Alle gerichte oproepen vanuit het zorgsysteem worden in de App overzichtelijk weergegeven en kunnen direct door de zorgverlener worden afgehandeld, of dit nu op kantoor is of in de wijk.

CareServer

Alle apparaten en apps zijn rechtstreeks gekoppeld aan de Cinnovate CareServer. Functioneel werken de systemen dus exact hetzelfde als in een verpleeghuis. Zo kunnen zorgmedewerkers zowel intramuraal als extramuraal flexibel worden ingezet zonder dat ze moeten wennen aan andere systemen.