Icom 3 – de zorghuistelefoon die meer kan

15 Oct 2019

Sneller. Mooier. Beter. De nieuwe Icom 3 huistelefoon is uit! Met een 7 inch groot mooi scherm die het prachtige design ondersteunt samen met een multifunctionele inzetbare interface voor verschillende typen zorg, is dit de meest complete versie van de Icom zoals u die kent.

 

Akoestische bewaking activeren? Sensorprofielen aanpassen? Apparaten aan- of uitzetten? Geen probleem! Met de Icom 3 kunt u vanaf 1 plek in een kamer zelfstandig en eenvoudig domotica bedienen via het aanraakscherm, inclusief het gemakkelijk inregelen van sensoren en actoren. Nu beschikbaar in twee varianten: de Icom 3 Max (met alle functionaliteiten) en de Icom 3 Light (zonder aanraakscherm).

 

De Cinnovate Icom 3 Max is een zeer compleet en multifunctioneel zorgoproep toestel. Alle randapparatuur die nodig is in een kamer kan rechtstreeks worden aangesloten op deze Icom, zowel bekabeld als draadloos. Wel zo handig!

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl