Room Control Licentie release

7 Oct 2019

De Room Control licentie is uit!

 

Met de nieuwe Room Control licentie voor de Cinnovate Verpleegoproep App is het verlenen van goede zorg nu nog eenvoudiger. Het kamerstatus overzicht laat direct zien welke cliënten ondersteuning nodig hebben en het is mogelijk om eenvoudig de sensoren en profielen van een woning te zien en zelfs beheren. Daarnaast kunt u de app gebruiken om uw aanwezigheid en afwezigheid te registreren.

 

…En dat allemaal vanaf uw telefoon!

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl