Cinnovate levert zorgtechnologie aan Amsta

27 Sep 2019

Amsta biedt woon- en zorgcentra in Amsterdam met zorg aan ouderen, mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. Cinnovate partner Van Dorp Zorg richt de kamers van locatie Nellestein in met de nieuwste Cinnovate zorgtechnologie om de bewoners en zorgmedewerkers maximaal te ondersteunen in zelfredzaamheid en samenredzaamheid. Daarbij is zoveel mogelijk van draadloze technieken gebruik gemaakt. Cinnovate mocht een Basic verpleegoproep systeem leveren, waarbij met behulp van de Cinnovate BeweegVrij Controller een dekkend netwerk voor draadloze RF868 zenders en sensoren is gerealiseerd.


Zo kunnen draadloze hals-/polszenders, bewegingssensoren en trekkoordzenders flexibel worden ingezet. Ook het verzenden en escaleren van verpleegoproep meldingen en alarmen gebeurt draadloos. Met de Cinnovate Verpleegoproep App op hun smartphone zijn de zorgmedewerkers via WiFi verbonden met het Cinnovate systeem. Ook de Cinnovate Icom op de kamers van de bewoners is in de WiFi variant geleverd waardoor de zorgmedewerkers direct een spreek-/luisterbinding kunnen activeren bij een melding of alarm. Bij Amsta is de Cinnovate Verpleegoproep App verder uitgebreid met de nieuwe Room Control licentie. Meer daarover in de komende week.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl