Lieve poes

23 Sep 2019

Bewegingsmelders zijn handige tools om potentieel risicovolle scenario’s te voorkomen bij cliënten die extra aandacht nodig hebben. Het neerzetten van deze melders is soms nog lastig omdat het goed moet gebeuren, maar dat ze ook moeten blijven staan. Daarbovenop is een veel gehoord kritiek punt: zo’n bewegingsmelder is hartstikke lelijk.

 

Daarom heeft Cinnovate besloten het anders aan te pakken. De melder werkt nog steeds hetzelfde, maar is nu in een ander jasje gestopt. De bewegingsmelder is gecombineerd met de robot kat, die ook een plekje nodig heeft in de kamer. Waarom dan niet meteen naast het bed van de cliënt? De bewegingsmelder zit verstopt in de mand van de vriendelijk ogende kat en past dus goed in een huiskamer omgeving. Omdat de kat in haar mandje ligt en bij de sfeer van de kamer hoort, zal deze dus ook niet snel worden verplaatst.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl