De Cinnovate Academy verwelkomt haar eerste groep studenten!

13 Sep 2019

Cinnovate is zich er als geen ander van bewust dat een goede toekomst begint in het onderwijs. Door onze partners goede trainingen aan te bieden zorgen we ervoor dat ze onze systemen goed kunnen implementeren. Maar het gaat verder dan dat. De Cinnovate Academie helpt onderwijsinstellingen bij het vormgeven en onderhouden van hun curriculum. Zo zorgen we ervoor dat de medewerkers van de toekomst met kennis van zaken en enthousiasme voor hun vak van school af komen.

 

Vanuit Windesheim werken de studenten aan een Comakership. Dit zijn opdrachten op HBO-niveau waarbij studenten uiteindelijk een product of dienst opleveren waarin theorie en praktijk samen komen. De groep studenten, die bestaat uit een multidiciplinair team van HBO ICT en Software Development, werken de komende maanden aan een rapportage tool onder begeleiding van Sander Kolkman. Deze rapportage tool moet zorginformatie gaan leveren.

 

De studenten werken volgens onze methodiek op een Agile manier. Door deze manier van werken maken de studenten alvast kennis met de praktijkomgeving. Zo werken wij samen met studenten in de Cinnovate Academie aan de zorg van morgen.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl