Cinnovate en Van Dorp tekenen partnerovereenkomst

10 May 2019

Dinsdag 30 april hebben Van Dorp en Cinnovate een partnerovereenkomst getekend. Het afgelopen jaar heeft Van Dorp als aspirant partner vooral haar focus gehad op de video-deurintercom en toegangscontrole techniek van Cinnovate. Nu Van Dorp heeft besloten om de focus verder uit te breiden met zorgtechnologie heeft Van Dorp ervoor gekozen om een volwaardig partnerschap met Cinnovate aan te gaan.

 

Van Dorp ziet in Cinnovate een sterk gecommitteerde partner. De roots en kernwaarden van Van Dorp schetsen mooi de verbinding met Cinnovate: familiebedrijf, duurzaam ondernemen en dat ‘met kennis en respect’.

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl