De Beweeg Vrij Schoentag

12 Apr 2019

Sinds kort heeft het Cinnovate Beweeg Vrij Nextgen systeem een upgrade gekregen door middel van de Beweegvrij Schoentag. Kort uitgelegd is de Beweegvrij Schoentag een BLE-tag die in de schoen gaat van de cliënt om zo dwaalpreventie te realiseren. De nieuwe tag heeft een langere batterijduur en is moeilijk door de cliënt te verwijderen vanwege de plaatsing in de schoen.

 

Zorgorganisaties willen hun bewoners zoveel mogelijk bewegingsvrijheid bieden maar wel zonder dat dit ten koste gaat van hun veiligheid. Door middel van het Cinnovate Beweeg Vrij Nextgen Systeem, en nu dus ook inclusief de schoentag, kan de positie van bewoners nauwkeuriger worden bepaald. Dit zorgt voor extra zekerheid als er wordt gewerkt met leefcirkels, dwaalpreventie en dwaaldetectie. De nieuwe BLE-tag wordt in de hak van een schoen gemonteerd. Op deze manier is het makkelijker om dwaaldetectie bij te houden dan met een BLE-tag in bijvoorbeeld een sleutelhanger.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl