Succesvolle Zorg en ICT beurs

28 Mar 2019

Dit jaar stond Cinnovate voor het eerst op de Zorg en ICT beurs in Utrecht en dat is goed bevallen. Zichtbaar zijn, mooie nieuwe ontwikkelingen tonen en laten zien dat Cinnovate graag samen innoveert; dat waren onze uitgangspunten en wat ons betreft zijn we geslaagd.

 

Uiteraard hebben we veel bestaande klanten mogen begroeten die we vervolgens meteen ons nieuwe Healthdesk konden tonen. De manier waarop een zorgsysteem wordt gebruikt zegt veel over de gezondheid van een zorgorganisatie. Worden zorgoproepen op tijd aangenomen? Met welk type hulpmiddel wordt er vooral om hulp gevraagd? Is er veel sprake van calamiteiten? Allemaal vragen waarop Healthdesk antwoord kan geven op basis van realtime data uit het Cinnovate zorgsysteem.

 

De Zorg en ICT beurs stond ook in het teken van kennis maken. Zo hebben we aan veel geïnteresseerde mensen onze Cinnovate producten mogen laten zien. Bijvoorbeeld onze Cinnovate Verpleegoproep App met het nieuwe kamerstatus overzicht. En natuurlijk de vertrouwde Icom; het multifunctionele verpleegoproep toestel van Cinnovate met een 7 inch aanraakscherm voor de bediening.

 

Last but not least; innovatie begint bij een goede kennis van de praktijk. Daarom kunnen wij als innovatieve ontwikkelaar niet zonder de input van onze klanten. We hebben veel bezoekers enthousiast gemaakt met onze Cinnovate participatie Sessions. Dit zijn bijeenkomsten waarin we samen op zoek gaan naar innovatieve oplossingen voor de uitdagingen in de zorg. Wilt u ook deelnemen aan een Cinnovate participatie Session? Dat kan! Mail ons dan voor het maken van een afspraak of bel naar 0365343888.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl