Beweeg Vrij Nextgen

28 Feb 2019

Zorgorganisaties willen hun bewoners zoveel mogelijk bewegingsvrijheid bieden maar wel zonder dat dit ten koste gaat van hun veiligheid. Met behulp van het nieuwe Cinnovate Beweeg Vrij Nextgen systeem kan de positie van bewoners nog nauwkeuriger worden bepaald. Dit zorgt voor extra zekerheid als er wordt gewerkt met leefcirkels, dwaalpreventie en dwaaldetectie.

 

Cinnovate Beweeg Vrij Nextgen kan nauwkeurig de positie van bewoners binnen een pand bepalen. Er is veel aandacht besteed aan het verbeteren van het batterij verbruik van zenders waardoor deze nog langer mee gaan. Daarnaast is er sinds kort ook een zender beschikbaar die in een holle hak van een schoen kan worden gemonteerd.

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl