DSV|Duinrand voorzien van Cinnovate

7 Feb 2019

DSV Verzorgd Leven is een organisatie die diensten levert op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Daarnaast biedt DSV thuiszorg, aanvullende servicediensten en welzijnsactiviteiten. Sinds september 2018 is het nieuwe DSV|Duinrand gebouw in gebruik genomen. Een gebouw dat is voorzien van een zeer compleet Cinnovate Verpleegoproep Systeem. Alle woningen van de bewoners zijn voorzien van een intelligente vloer ten behoeve van valdetectie en het detecteren van een bewoner die de kamer verlaat. Hierdoor is de woning verder vrij van andere sensoren zoals bewegingsmelders en deurcontacten wat het gevoel van privacy enorm verbeterd. In combinatie met Cinnovate Beweegvrij dwaaldetectie wordt de veiligheid van dwaalgevoelige cliënten in het hele gebouw geborgd waardoor er voor die cliënten juist veel bewegingsvrijheid ontstaat.

 

De zorgmedewerkers maken gebruik van de handige Cinnovate Verpleegoproep App. Zo kunnen ze gebruik maken van alle voordelen die een smartphone met zich meebrengt maar toch vertrouwen op de professionele alarmering van Cinnovate.

 

Het gebouw heeft dertig ruime zorgappartementen voor cliënten met somatische aandoeningen en dertig woon-slaapkamers met individueel sanitair en collectieve woonkamers voor mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Het zorggebouw is voorzien van algemene voorzieningen, waaronder een ruim buurtontmoetingscentrum met restaurantfunctie en een multifunctionele ruimte voor dagbesteding. Ook komt er een duintuin waar de bewoners en omwonenden kunnen wandelen en genieten. Daarnaast is er een huisarts aanwezig, een kapper, een winkel en is er de mogelijkheid voor bewoners en buurtgenoten om activiteiten te organiseren en bij te wonen.
 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl