Fijne Feestdagen

24 Dec 2018

Cinnovate is zich als ontwikkelaar van innovatieve zorgtechnologie als geen ander bewust  hoe technologie kan bijdragen aan de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van mensen. Hiermee vergroten we de kwaliteit van leven en houden we de kosten voor de zorg in de hand. Dat ontslaat onze maatschappij echter niet van haar verplichting om kwetsbare mensen te ondersteunen in het dagelijks leven. Daarom praten wij bij Cinnovate liever over samenredzaamheid. Zelfstandigheid waar het kan, ondersteuning zodra het moet. Ongeacht waar mensen wonen, of dit nu in een eigen woning is of bij een zorginstelling, een huis moet altijd voelen als thuis.

 

Cinnovate helpt mensen om met andere mensen in contact te komen… en te blijven. Want op tijd om hulp vragen is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor zelfstandigheid. Een actief en gezellig sociaal netwerk is immers een basis ingrediënt voor een lang, gezond en gelukkig leven. Daarom richten wij ons bij Cinnovate niet alleen op de ontwikkeling van technologie. Als initiatiefnemer en hoofdsponsor van Forever Young Festival dragen wij actief bij aan het stimuleren van sociale contacten tussen senioren.

 

En, Cinnovate deelt graag haar kennis en ervaring. Bijvoorbeeld in skillslabs, fieldlabs en met Cinnovate Sessions o.a. bij zorg- en onderwijsinstellingen. En, zo oogsten wij ook voortdurend nieuwe kennis en ervaringen met maar één doel: Clever Innovations for Quality of Life.

 

2018 was een prachtig jaar voor Cinnovate en ook 2019 beloofd meer dan goeds. Met de introductie van onze Cinnovate Academie, onze deelname aan de Zorg en ICT beurs en een verfrissende nieuwe marketing campagne zorgen wij ervoor dat u in 2019 nog meer van ons gaat horen. Cinnovate wenst u heerlijke feestdagen en een spetterend 2019 toe!

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl