Release Verpleegoproep App

11 Dec 2018

Vandaag is de nieuwe versie van de Cinnovate Verpleegoproep App gereleased. Deze laatste versie van dit jaar is belangrijk omdat dit de laatste versie is van de App in de huidige vorm. We hebben de App geschikt gemaakt voor de Point Mobile toestellen, we hebben aanpassingen gedaan zodat de Iconen altijd zichtbaar zijn ongeacht de Android versie die wordt gebruikt en we hebben een externe noodknop (via de audio plug) geïntegreerd. Voor de complete releasenotes kunt u uiteraard inloggen op onze supportpagina of stuur ons een mail om ze op te vragen.

 

De komende tijd wordt de Cinnovate Verpleegoproep App flink onder handen genomen. Zo worden de alarmiconen in de berichten geïntegreerd zodat zorgmedewerkers in één oogopslag kunnen zien wat voor type alarm het is. Daarnaast worden geaccepteerde berichten voortaan vastgezet in het scherm zodat een zorgmedewerker het bericht altijd weer kan openen, inclusief de bijbehorende functies.

 

De Cinnovate Verpleegoproep App wordt ook uitgebreid met allerlei beheer en toezicht functies zodat hij; kan worden ingezet voor bijvoorbeeld het activeren van sensoren en actoren in ruimtes, akoestische bewaking kan configureren en kameroverzichten kan tonen op basis van het profiel van de zorgmedewerker. Uiteraard houden wij u via de website op de hoogte met betrekking tot de introductie van deze nieuwe features (sneakpreview ziet u hieronder).

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl