Cinnovate sponsor Amstelring Kerstconcert

6 Dec 2018

De kerstperiode kan voor veel ouderen een eenzame periode zijn. Daarom organiseert Amstelring in samenwerking met het Grootkoor Nederland het jaarlijkse Amstelring Kerstconcert in Het Concertgebouw in Amsterdam. Tijdens het evenement treedt Het Grootkoor Holland op en draagt jong talent gedichten voor. Op deze manier hebben ouderen een leuk dagje uit, ervaren zij gezelligheid en beleven zij de kerstsfeer op een warme manier in een bijzondere omgeving.

 

Deze unieke gebeurtenis is speciaal georganiseerd voor bewoners van Amstelring, mensen met een lichamelijke beperking, hun mantelzorgers en thuiswonende cliënten.

 

Er komen zo’n duizend bezoekers die vervoerd moeten worden door rolstoelbusjes en touringcars. Dit maakt het concert een enorme logistieke onderneming. Bij Cinnovate zijn wij ons als geen ander bewust van wat eenzaamheid met een mens doet. Wij steunen dit geweldige initiatief dan ook graag.

 

Cinnovate levert een bijdrage als sponsor waardoor Amstelring in staat is het vervoer voor deze bezoekers te organiseren. Medewerkers van Cinnovate helpen mee aan dit evenement als vrijwilligers zodat zo veel mogelijk mensen van het evenement kunnen genieten.

 

Wij wensen alle bezoekers een geweldige voorstelling en een heerlijk kerstfeest toe.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl