Human Technology

17 Sep 2018

Cinnovate biedt stageplekken aan voor de nieuwe opleiding Human Technology van het RoC van Flevoland. Binnen deze opleiding krijgen de studenten niet alleen technische vakken, maar ook marketing, psychologie, informatietechnologie, kwaliteitszorg en projectmanagement.

 

Ze leren onderzoek doen naar de behoefte van mensen en hoe ze dit kunnen gebruiken in de ontwikkeling van technologie, iets waar in bestaande opleidingen vaak te weinig aandacht voor is.

 

Op dit moment lopen er 2 studenten Gino (m) en Renee (v) stage bij Cinnovate voor een periode van 10 weken. Ze volgen onze projectleiders en business developer om zo te leren hoe techniek in de praktijk wordt toegepast en hoe Cinnovate zijn doelgroep betrekt in de ontwikkeling daarvan.

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl