Onze Comakers

11 Sep 2018

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen dus het Cinnovate Technology Centre stroomt weer vol met talentvolle studenten. Marvin, Ken, Joey en Jeffrey (studenten van Windesheim Flevoland) gaan zich de komende maanden tijdens hun Comakership bezig houden met het project onrustdetectie.

 

Op dit moment worden camera's ingezet om het gedrag van cliënten te monitoren. Die camera's worden voorzien van slimme software om ongewenst gedrag te detecteren en om de privacy te waarborgen. Er zijn echter de afgelopen tijd genoeg voorbeelden in het nieuws geweest die aantonen dat met er met name op het gebied van privacy veel mis kan gaan. Bijvoorbeeld door lokaal informatie op te slaan in de camera's zonder dat de privacy software hier al iets mee heeft gedaan.

 

In het project ontrustdetectie gaan de studenten samen met ingenieurs van Cinnovate onderzoeken of het ongewenste gedrag van cliënten ook goed gedetecteerd kan worden met behulp van sensoren in plaats van camera's.  Als dat mogelijk is, zou dat betekenen dat er geen technologie meer toegepast hoeft te worden die potentieel inbreuk kan maken op de privacy van de cliënt. 

 

Op hun eerste dag vandaag gingen Marvin, Ken en Joey (Jeffrey had helaas een griepje te pakken) meteen voortvarend aan het werk met een nieuw type bewegingssensor. We wensen de heren heel veel succes en vooral ook veel plezier.

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl