Succesvol Forever Young Festival

30 Aug 2018

De 10.000 kaartjes waren ruim voor het festival allemaal al uitgegeven. Forever Young Festival was net als in 2017 een enorm succes. Wat was het heerlijk druk en wat hadden de bezoekers ontzettend veel plezier. Forever Young Festival heeft wederom aan Nederland laten zien dat 65-plussers prima een groot feest kunnen vieren.

 

De bezoekers konden zich weer verheugen op optredens van geweldige artiesten, maar dit jaar was er ook meer aandacht voor participatie. Zo was er een talentjacht, waren er djembé Jamsessies, kon men meedoen aan allerlei sport activiteiten en waren er Afrikaanse dans workshops. Kortom er was genoeg te beleven en te doen.

 

Cinnovate wil natuurlijk alle overige sponsoren en donateurs bedanken voor hun bijdrage. Maar onze dank gaat vooral uit naar het geweldige team van mensen die zich weer voor 1000% hebben ingezet om van Forever Young Festival een groot succes te maken. Uiteraard alle medewerkers van Cinnovate maar ook het productiebedrijf, alle vrijwilligers en alle artiesten en leveranciers.

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl