Forever Young Festival 2018

7 May 2018

Forever Young Festival 2018 komt eraan! Een festival dat volledig in het teken staat van plezier, positiviteit, creativiteit, samen delen en samen doen. Op 22 augustus 2018 ontvangt Almere weer 10.000 65-plussers voor het grootste senioren festival van Nederland.

 

 “Wij zijn niet alleen initiatiefnemer maar ook hoofdsponsor van dit Festival omdat wij vinden dat we veel te veel praten over senioren in combinatie met zorg. We vergeten soms dat er in Nederland veel senioren zijn die heel fit en vitaal zijn. Senioren die met veel plezier een festival kunnen bezoeken”, legt Sietse Dugour (commercieel directeur Cinnovate) uit. “Dat komt doordat we ons in Nederland voor wat betreft de kwetsbare senioren veelal richten op reactief zorg verlenen met behulp van apparatuur en professionals. Terwijl het juist heel duidelijk aantoonbaar is dat mensen die een gelukkig leven hebben met een actief sociaal netwerk minder zorg nodig hebben”.

 

Forever Young Festival wil senioren middels kunst, muziek, theater en allerlei activiteiten met elkaar in contact brengen zodat hun sociale netwerk wordt vergroot. Door de bezoekers ook echt te laten deelnemen aan de activiteiten laat Forever Young Festival hen weer ervaren dat er nog genoeg te beleven is ondanks eventuele beperkingen.

 

“Wij hebben er weer veel zin. Vorig jaar was het Festival een enorm succes en het ziet er naar uit dat het dit jaar nog groter en leuker wordt”, gaat Sietse verder. “Omdat we graag willen dat kwetsbare senioren ook de gelegenheid krijgen om te komen is de toegang gratis en zijn er veel extra voorzieningen voor mensen met een beperking. Forever Young Festival levert daarmee een mooie bijdrage aan het tegengaan van eenzaamheid”.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Forever Young Festival? Wordt dan sponsor of donateur. Op de website van het festival is informatie te vinden over de sponsor mogelijkheden. Alleen doneren kan natuurlijk ook via het platform Geef.nl.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl