Women in Tech

18 Apr 2018

Cinnovate wil graag meer vrouwen enthousiast maken om een carrière in techniek na te jagen. Dit is een wereld die nu vooral gedomineerd wordt door mannen en waar van gendergelijkheid nog absoluut geen sprake is. Dit terwijl er juist meer behoefte is aan vrouwen in dit vakgebied, ook bij Cinnovate! Cinnovate wil vrouwen graag inspireren om te kiezen voor techniek en biedt volop kansen voor een uitdagende toekomst.

 

Qiong, werkzaam bij Cinnovate als software ontwikkelaar, laat zien hoe leuk het werken in de techniek kan zijn. En vooral hoe je met behulp van techniek de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen kunt verbeteren. Qiong is daar namelijk dagelijks mee bezig. Qiong ontwikkelt bij Cinnovate technologie om mensen met een beperking te ondersteunen in het dagelijks leven.

 

Alle toepassingen die ze maakt kan ze direct testen in de hightech living labs van Cinnovate. Innovatie op basis van de praktijk die direct en snel toepasbaar is in het veld. Qiong heeft de beschikking over complete bouwstraten waardoor ze volledig zelfstandig een product kan bouwen en opleveren. Van eerste regel code tot compleet geteste applicatie.

 

Meet our Women in Tech and join our Cinnovate development team.

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl