VG Hackathon

13 Apr 2018

Cinnovate heeft deze week meegedaan met de VG Hackathon in het team van Triade. Ze gingen aan de slag met de probleemstelling: Er is geen eenduidige, actuele communicatie mogelijke tussen wonen en dagbesteding.  Binnen een week moest er worden nagedacht over het concept, de toepasbaarheid in de organisatie en de business case. 

 

Als technologie partner heeft Cinnovate alle wensen, eisen en geweldige ideeën geprobeerd te bouwen in een eerste demo-app. De reacties op het eerste ontwerp en de propositie van diverse organisaties waren zeer positief. Meer informatie over het project is terug te vinden op de website van Triade. Bij Omroep Flevoland heeft projectleider en initiatiefnemer Erwin Pfeiffer van Triade een interview gegeven over het project.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl