Overweldigende 1e editie Forever Young Festival!

24 Aug 2017

De 1e editie van Forever Young Festival was een overweldigend succes! Maar liefst 6.000 bezoekers hebben op woensdag 23 augustus op de Esplanade in Almere genoten van muziek, theater, cabaret, workshops en nog veel meer.

 

Forever Young Festival is het festival voor 65-plussers en draait om plezier hebben en andere mensen ontmoeten. Ongeacht of je nog vitaal in het leven staat, een beperking hebt of eenzaam bent. Forever Young Festival is er voor iedereen die ouder is dan 65 jaar.

 

Zowel de landelijke als de lokale media zijn getuige geweest van dit geweldige evenement en hebben hierover op pakkende wijze bericht, waaronder het NOS Journaal, Hart van Nederland, RTL Boulevard, Radio 1, Omroep Flevoland en diverse dag- en weekbladen. Forever Young Festival wordt nu al het Lowlands voor 65-plussers genoemd.

 

Initiatiefnemer Sietse Dugour van Cinnovate zegt hierover; “Het doel van dit initiatief was dat mensen die eenzaam zijn ook naar Forever Young Festival zouden komen. En dat ze daar onder het genot van alles wat er te zien en te doen is nieuwe mensen zouden leren kennen. Nieuwe vrienden ontmoeten en zien dat het leven absoluut de moeite waard is. Maar we wilden ook laten zien dat heel veel ouderen in Nederland helemaal niet onder het stigma vallen dat ze de afgelopen jaren is opgelegd. Ze zijn fit, vitaal een heel goed in staat om een geweldig feest te vieren. En dat is gelukt!”

 

Het publiek heeft genoten. Mensen waren aan het lachen, huilen, dansen, daten, genieten en beleven. Huilend van geluk bij het optreden van Willeke Alberti, maar ook huilend van het lachen bij het cabaret van de Spekmennen. Kippenvel momenten bij het prachtige pianospel van Jan Vayne in de adembenemende spiegeltent. Meezingend met ‘Why tell me why’ van Anita Meyer en dansend op de muziek van The Everly Brothers.

 

Heel Nederland heeft met eigen ogen mogen zien dat die hele grote groep van de Nederlandse bevolking die ouderen genoemd wordt maar gauw van dat stigma verlost moet worden. 65-plus genoemd worden is een compliment!

 

Volgend jaar doen we het weer!

 

Stichting Forever Young Festival en Cinnovate zien u graag op 22 Augustus 2018 op Forever Young Festival!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl