Cinnovate hoofdsponsor en initiatiefnemer!

21 Aug 2017

Aanstaande woensdag 23 augustus vindt de eerste editie plaats van het grootste en jaarlijks terugkerende festival voor alle 65-plussers van Nederland plaats op de Esplanade in Almere: Forever Young Festival! En dat volledig gratis. Daarom kunnen ook de meest kwetsbare ouderen gewoon komen.

 

Cinnovate is trotse hoofdsponsor en initiatiefnemer van Forever Young Festival.

 

Sietse Dugour, Commercieel Directeur Cinnovate:

“Op dit moment leven er bijna 1 miljoen kwetsbare ouderen in Nederland. Dagelijks worden wij geconfronteerd met de moeilijkheden waar senioren tegenaan lopen vanwege hun situatie of de noodzaak tot zorgondersteuning. Wij kunnen ons dus als geen ander voorstellen dat deze mensen een enorme behoefte hebben om een dag niet geconfronteerd te worden met hun ouderdom. Daarbij komt nog eens dat een groot deel van de(ze) senioren gewoonweg te weinig financiële middelen hebben om een leuk dagje uit te gaan. Met eenzaamheid tot gevolg.

 

En zo ontstond bij ons het idee om juist voor deze mensen een groots en gratis jaarlijks terugkerend festival te organiseren; Forever Young Festival. Senioren gaan een hele dag genieten van muziek van bekende artiesten, theater, food, attracties en nog veel meer. Een festival speciaal voor 65-plussers.

We organiseren dit festival vooral omdat we senioren op deze manier de gelegenheid willen bieden om met elkaar in contact te komen. Daarmee willen we een duurzame bijdrage te leveren aan het terugdringen van eenzaamheid onder ouderen.”

 

Alle activiteiten op Forever Young Festival zijn erop gericht om 10.000 senioren de dag van hun leven te geven. Een dag zonder zorg én zonder zorgen. Een dag waarop men de hele dag weer ervaart waarom het leven leuk is, dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is. En... vooral ook dat men nooit alleen is want ze hebben elkaar. De hele dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en vriendschappen bouwen.

 

Inmiddels heeft Forever Young Festival al een levendige Facebookpagina met bijna 9.000 volgers. Daarnaast loopt de kaartuitgifte zeer voorspoedig, onze oudste (aanstaande) bezoeker is maar liefst 99! De bezoekers komen vanuit heel Nederland naar het centraal gelegen Almere. Ook georganiseerd vanuit zorginstellingen.

 

De landelijke pers heeft Forever Young Festival in de armen gesloten. Kortom een prachtig festival met een mooie sociale doelstelling waar overduidelijk veel behoefte aan is.

 

Maar Forever Young Festival is veel meer dan een festival. Het is een verzameling van activiteiten om senioren op een positieve en ludieke wijze duurzaam met elkaar te verbinden met als climax het festival zelf. Aanstaande woensdag is het zover: Forever Young Festival!

 

Over Forever Young Festival

Het festival is een dag vol met muziek, theater, workshops, spel en beleving. Er is een compleet gevarieerd programma met bekende artiesten, van zang tot dans en van cabaret tot theater. 

Optredens van o.a. Willeke Alberti, Jan Vayne, Laura Fygi en Anita Meyer. Maar ook Dixieland bands, Jazz en nog veel meer! Alles komt aan bod!

 

Forever Young Festival wordt een geweldige belevenis voor alle bezoekers en de entree is helemaal gratis inclusief enkele consumpties. Het festivalterrein heeft ruim 8 venues waar verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. De enorme diversiteit aan onder andere prachtige unieke spiegeltenten, kleine theatertentjes, workshops, een reuzenrad, ludieke straatartiesten, de sfeervolle aankleding en een nostalgische kermis maken van Forever Young Festival een feest van beleving. Bijna alles is overdekt en biedt ruim plaats voor mensen met een beperking.

 

De entree voor het Forever Young Festival is gratis maar alleen toegankelijk voor senioren van 65 jaar of ouder. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger, familielid of zorgverlener (18+) mee voor de begeleiding.

 

Meer over het festival en toegangskaarten: www.foreveryoungfestival.nl

 

Volg Forever Young Festival op Facebook: https://www.facebook.com/ForeverYoungFestivalAlmere/

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl