Raamovereenkomst Cordaan en Cinnovate!

30 Jun 2017

Cordaan en Cinnovate slaan de handen ineen om de komende jaren samen meerdere Cordaan locaties te voorzien van innovatieve zorgdomotica. Daarbij speelt zekerheid en stabiliteit uiteraard een belangrijke rol, maar vooral ook de mogelijkheid om via technologie nieuwe benaderingen van het zorgproces te onderzoeken.

 

Rapportagetool

De rapportagetool die Cinnovate met ondersteuning van Cordaan ontwikkelt is daar een prachtig voorbeeld van. Met behulp van deze tool wordt het zorgproces vastgelegd en geanalyseerd en op basis van deze informatie kan het proces worden bijgestuurd.

 

Raamovereenkomst

Cordaan en Cinnovate zijn een raamovereenkomst met elkaar aangegaan waarin staat vastgelegd welke locaties in de komende periode voorzien gaan worden van nieuwe technologie. Deze technologie wordt ontwikkeld en geproduceerd door Cinnovate en geleverd en geïnstalleerd door Cinnovate partner Zetacom die daarvoor onlangs ook een mantelovereenkomst met Cordaan is aangegaan.

 

Duurzame relatie

Deze duurzame relatie tussen drie innovatieve en praktijkgerichte organisaties moet de komende jaren de kwaliteit van dienstverlening aan senioren in Amsterdam bij Cordaan optimaal borgen.

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl