Nu ook (kerk)radio luisteren op de Icom!

20 Jun 2017

Onze Icom heeft er een mooie feature bij, namelijk de Cinnovate Icom Radioservice! Met de nieuwe applicatie is het nu mogelijk om naar uw favoriete radiozender te luisteren op de Icom. Dit is ook ideaal voor het aanbieden van kerkradio aan mensen die niet gemakkelijk meer naar de kerk kunnen en hierdoor toch de kerkdienst op afstand kunnen beleven.

 

Deze nieuwe applicatie maakt door middel van MP-3 streaming radio geschikt om af te spelen op de Icom. Via het aanraakscherm op de Icom kunnen mensen nu een voorgeprogrammeerde radiozender kiezen en deze beluisteren. Variërend van de grote FM kanalen, lokale en regionale radiozenders, kerkradio tot een eigen radiozender binnen de zorginstelling, het is allemaal mogelijk.

 

De radiozenders zijn op afstand programmeerbaar, waardoor eenvoudig kanalen kunnen worden toegevoegd of gewijzigd. De voorgeprogrammeerde FM-kanalen, zoals NPO Radio 1, 3FM, 100% NL, Sky Radio, Radio Veronica zijn voorzien van de bekende iconen en daardoor zeer herkenbaar. Bij een eigen kanaal of kerkradio kan zelf een naam of kanaalnummer worden ingevoerd welke vervolgens op het scherm van de Icom wordt weergegeven, bijvoorbeeld de naam van de ontvangen kerk.   

 

Op het aanraakscherm zijn volumeknoppen aanwezig om zelf het geluid, geheel naar uw wens, harder of zachter te zetten. Uiteraard kan er te allen tijde direct gealarmeerd worden indien nodig, veiligheid boven alles. Druk op de radiozender van uw keuze en geniet van deze mooie extra service binnen de bestaande Cinnovate Icoms.
 

Wilt u meer informatie over deze nieuwe feature neem dan contact op met Ferry van Dingstee, Business Development Manager Cinnovate, op telefoonnummer: 036-5343888 of mail naar: ferry@cinnovate.nl.

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl