Sevagram content met bedside terminals

18 May 2017

Het nieuwe geriatrisch revalidatiecentrum van Sevagram locatie Plataan in Heerlen is bijna klaar. De ingrijpende verbouwing van een jaar heeft ervoor gezorgd dat het gebouw slim is ingericht en voorzien van de nieuwste innovaties. Kamers die voorheen plek boden voor 4 tot 6 personen zijn gemoderniseerd naar ruime 1 á 2-persoonskamers. Alles is erop gericht om ouderen die na een ziekenhuisopname niet direct naar huis kunnen aangenaam, verantwoord en snel te laten revalideren.

 

In het geval van een gebroken heup, een beroerte, hart-, long en/of interne problematiek als bij het herstel van een zware operatie kunnen cliënten bij Plataan terecht. Uniek is dat Plataan ook een revalidatieplan op maat biedt voor de groep cliënten die naast een van de eerder genoemde aandoeningen een onderliggend dementieel probleem hebben. Lichamelijk en geestelijk worden de revalidanten ondersteund zodat ze sterk genoeg worden om weer thuis te gaan wonen.

 

Zowel de revalidanten als de zorgmedewerkers worden optimaal ondersteund met de nieuwste technologieën, waaronder de 22-inch bedside terminals van Cinnovate welke bij ieder bed geplaatst zijn in samenwerking met onze partner AMR-ICT. Dit is een touchscreen waarop revalidanten kunnen alarmeren, maar ook televisie kunnen kijken, naar hun favoriete radiozender kunnen luisteren, internetten en gebruik kunnen maken van diverse apps. De Cinnovate bedside terminal biedt daarnaast de mogelijkheid tot beeldbellen met zorgmedewerkers, maar ook diverse domotica toepassingen zoals het bedienen van de verlichting.

 

Naast de bedside terminals zijn onze slimme sensoren ingezet voor bewegings- en geluidsdetectie om het zorgpersoneel nog beter te ondersteunen. Deze innovatieve oplossingen besparen het zorgpersoneel kostbare tijd welke vervolgens weer besteedt kan worden aan andere zorgtaken en geven een stuk zelfstandigheid terug aan de revalidant.

 

De directie en het zorgpersoneel van Sevagram zijn erg enthousiast over de geplaatste 22-inch bedside terminals van Cinnovate. Met name gezien het feit dat deze zoveel comfort en ondersteuning bieden.

 

Meer hierover is te lezen in dit interessante redactionele artikel uit het Limburgs Dagblad:

 

https://www.sevagram.nl/images/nieuws/DDL-20170509-06010HE001_Sevagram.pdf

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl