Cinnovate in jury STAR Awards

11 Apr 2017

Vanavond is het eindelijk zover, dan vindt de uitreiking van de STAR Awards plaats. Tijdens een feestelijke avond worden uit twintig finalisten de winnaars bekend gemaakt in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden. Jan Versteegh zal de uitreiking van de Awards presenteren en als klap op de vuurpijl verzorgt O’G3NE een slotoptreden.

 

De STAR Awards is een verkiezing waarbij ROC Friese Poort uitblinkende studenten, docenten en stagebedrijven in de schijnwerpers zet. De afgelopen periode kon iedereen binnen de onderwijsinstelling ‘Stars’ nomineren, door te stemmen op de favoriet van zijn of haar keuze. Dat kon in zes categorieën: student met een uitstekend project, uitblinkende stage, bijzonder verhaal, beste student uit het volwassenenonderwijs, Beste docent en Beste stagebedrijf.

 

Er is massaal gestemd, meer dan 6.500 stemmen zijn geteld. De publieksstemmen tellen voor 50% mee in het eindoordeel. De andere helft wordt bepaald door een jury, met daarin onder meer Sietse Dugour (Commercieel Directeur Cinnovate).

 

Op 27 maart zijn de finalisten bekend gemaakt. Als 'echte sterren' zijn de finalisten met een limousine naar hun vestiging gebracht. Daar werden ze feestelijk onthaald door de directie, studenten en medewerkers van ROC Friese Poort. De directie sprak waardering en trots uit over alle finalisten.
 

Gewonnen en dan?

De winnaars van de STAR Awards ontvangen allemaal een unieke award en natuurlijk eeuwige roem. Tevens dingen de winnaars van een aantal categorieën automatisch mee naar een regionale of landelijke verkiezing:

  • Het winnende studentenproject wordt namens ROC Friese Poort genomineerd voor de LC Awards 2017. Tevens worden er in deze categorie 2 wildcards uitgereikt voor deelname aan de LC Awards.

  • De STAR met een uitblinkende stage gaat door naar het landelijke Uitblinkersgala georganiseerd door de mbo-raad.

  • De winnende docent strijdt mee om de landelijke titel ‘Leraar van het jaar’.

  • Het beste stagebedrijf wordt ingeschreven voor de Beste leerbedrijf/praktijkopleider van Nederland verkiezing.

 

 

Over Excellentieprogramma ROC Friese Poort

ROC Friese Poort vindt talentontwikkeling belangrijk en wil studenten uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Met het excellentieprogramma bieden ze studenten de kans uit te blinken in hun vakgebied. De excellentieprogramma’s bieden een extra verdieping of verbreding van de opleiding en richten zich op vakmanschap, internationalisering, competitie of aansluiting bij vervolgonderwijs.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl