Partner HPS - zorg en cliënt centraal!

13 Feb 2017

Elkaar aanvullen en veel raakvlakken hebben, dat is de basis voor een partnerschap!
Bij HPS en Cinnovate is precies dát het geval. Met de innovatieve zorgtechnologie van Cinnovate in haar portfolio biedt HPS optimale mogelijkheden om bedrijfstelefonie te bundelen naar één platform voor alle communicatiebehoeften, zowel intra- als extramuraal. Dit alles met maar één aanspreekpunt: HPS. Daarnaast willen beide organisaties op een verantwoorde manier blijven innoveren, waarbij de zorg voor de cliënt centraal staat! Daarom zijn HPS en Cinnovate een partnerschap aangegaan.

 

HPS zal het hele portfolio aan oplossingen van Cinnovate gaan aanbieden, van verpleegoproepsystemen met slimme sensoren en toegangscontrole tot domotica. Per klant zal er door HPS op proactieve wijze worden geïnventariseerd welke zorgtechnologie het beste aansluit bij de zorgvraag. Hierbij komen de ruime kennis en ervaring vanuit de zorgmarkt, die binnen HPS aanwezig is, goed van pas.

 

John Braken, commercieel directeur HPS over de samenwerking:

 

'Ons partnerschap met Cinnovate creëert een nog betere ondersteuning
van het zorgproces en de betrokken personen’.

 

HPS en Cinnovate hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie, zowel met de klant als onderling. Door passende oplossingen aan te bieden, die schaalbaar zijn en modulair van opbouw, vormen wij samen de sleutel tot het succes van onze opdrachtgevers. Namelijk een betere kwaliteit van leven bieden aan de cliënt en het optimaal faciliteren van de zorgverleners en andere betrokkenen met behulp van innovatieve technologie. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl