Gezocht: Projectleider!

14 Jan 2017

Cinnovate draagt met behulp van innovatieve technologie bij aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Wij helpen senioren om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. We helpen mensen met een handicap door ze bepaalde lichaamsfuncties terug te geven in de vorm van techniek. We helpen mensen met een verstandelijke beperking bij het onderhouden en uitbreiden van hun sociale netwerk. Kortom Cinnovate helpt kwetsbare mensen door met technologie hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid te verbeteren.

 

Wij zijn op zoek naar een projectleider die ons kan helpen ons doel te bereiken. Namelijk zoveel mogelijk mensen met een beperking kwaliteit van leven bieden met behulp van onze Cinnovate technologie.

 

Wie zijn wij

DEA is ontwikkelaar en producent van de Cinnovate creative building solutions. DEA is een flexibel en dynamisch familiebedrijf waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze complete research & development afdeling richt zich op het ontwikkelen van technologie ten behoeve van mensen met een beperking, van verpleegoproepsystemen tot automatisch rijdende rolstoelen.

 

R&D de basis

Wij hebben een gedreven R&D team waarin veel ruimte is voor creatieve vrijheid en zelfstandig werken. Als één van de weinige ontwikkelbedrijven vindt er bij ons zowel hardware ontwikkeling als software ontwikkeling plaats. Dat betekent dat ons R&D team iedere print en elke letter code eigenhandig heeft ontworpen.  Het team is altijd op zoek naar creatieve oplossingen en krijgt dan ook de mogelijkheid om eigen ideeën om te zetten in producten en diensten.

 

Bijvoorbeeld in het project Freewheels waarin we een autonome rolstoel aan het ontwikkelen zijn. Hardware ontwerpers en software ontwikkelaars werken samen om met behulp van sensoren een rolstoel zonder botsingen door het gebouw te laten rijden.

 

Cinnovate richt zich dus op de ontwikkeling van zinvolle producten en diensten die mensen met een beperking kunnen ondersteunen in het dagelijks leven. Deze producten levert Cinnovate via een exclusief partnerkanaal aan de markt.

 

Projectleider

Voor het ondersteunen van onze partners bij het implementeren van de Cinnovate technologie zijn wij op zoek naar een gedreven projectleider met kennis van en affiniteit met techniek. Wij zoeken een projectleider die gestructureerd kan werken en die tot het uiterste gaat om onze partners optimaal van dienst te zijn. Bij binnenkomst van een projectopdracht is de projectleider verantwoordelijk voor de realisatie van het project, van productlevering tot projectoplevering. Je bent de spil binnen de verschillende projecten. Planningen opstellen en beheren, inkopen, leveringen en bijbehorende werkzaamheden, zoals het aansturen van engineers en de projectcommunicatie met onze partners, vallen onder de verantwoordelijkheid van de projectleider. Om onze projecten optimaal te faciliteren en begeleiden ben je ook regelmatig op locatie bij onze klanten.

 

 

Jouw werkzaamheden:

 • Leveringschema’s opstellen en realiseren

 • Projectplanning

 • Agenda beheer voor engineers

 • Inkoop voor projecten

 • Contact onderhouden met projectleiders en engineers van partners

 • Aansturen engineers

 

Jij beschikt over…

 • Een goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden

 • Een pragmatische en resultaatgerichte instelling

 • Een gestructureerde werkwijze met een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel

 • Kennis van en ervaring met techniek, ICT en telefonie

 • Fulltime beschikbaarheid

 • Rijbewijs B

 

Wat bieden wij je?

 • Werk met een hoge maatschappelijke waarde

 • Een uitdagende functie en wij staan open voor jouw ideeën

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Een inspirerende werkomgeving met een open, informele werksfeer

 • Een auto van de zaak

 • Een marktconform salaris

 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar

 

Ben jij die gemotiveerde en gestructureerde Projectleider die wij zoeken?

 

 

Stuur jouw reactie naar:

DEA bv

Wisselweg 33

1314 CB Almere

T.a.v. de heer W. Dugour

info@cinnovate.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl