Koppeling Mopas Monitoring Systems

24 Nov 2016

 

Cinnovate en Mopas Monitoring Systems gaan samenwerken omdat zij geloven dat technologie een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een beperking. Het gaat erom dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig van een gelukkig en waardig bestaan kan genieten.

 

Door een koppeling tussen het Mopas Cloud Monitoring System en de Cinnovate CareServer ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van persoonsbeveiliging en locatiebepaling voor cliënten én (zorg)professionals.

De systemen van Mopas en Cinnovate vullen elkaar aan en bieden extra veiligheid. Met Mopas zijn cliënten ook buiten de intramurale omgeving, overal ter wereld, via GPS terug te vinden.

 

Over Mopas

Mopas is de bedenker van ’s werelds eerste alarmzender met medisch-wetenschappelijk gevalideerde valdetectie. Mopas is een innovatief ICT-bedrijf dat nieuwe, gevalideerde systemen in abonnementsvorm levert om wereldwijd de gezondheid, veiligheid en inzetbaarheid van mensen in risicovolle woon- en werksituaties te bevorderen. Door slimme combinaties van geavanceerde informatie- en communicatietechnologieën verstrekt Mopas 24/7 accurate (management)informatie met als doel het persoonlijk welzijn en de organisatieprestaties te verhogen en reputatieschade te voorkomen. Andere functionaliteiten zijn geofencing, ritregistratie, online planning, rapportage, toegangscontrole, brandalarmering, dagritme monitoring en zorg op afstand.

 

Over Cinnovate

Cinnovate zorgt ervoor dat hulpbehoevenden langer zelfstandig kunnen blijven wonen door met behulp van innovatieve technologie hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid te verbeteren. Ook ondersteunen de Cinnovate systemen medewerkers in zorginstellingen en helpt het hun om efficiënter te werken. Dit door het bieden van geïntegreerde oplossingen op het gebied van zorg, communicatie, domotica en beheer.

Cinnovate combineert gebouw-gebonden-installatietechnieken, waaronder video-deurintercom, toegangscontrole, cameratoezicht, braak/brandalarmering en domotica met persoon-gebonden technieken zoals een verpleegoproepsysteem, persoonsalarmering, automatische zorgalarmering en dwaaldetectie.

 

Het resultaat van de samenwerking met Mopas is een betrouwbare totaaloplossing met een naadloze integratie van intra- en extramurale persoonsbeveiliging die bestaat uit een accurate alarmering in geval van nood met nauwkeurige positiebepaling en spreek-/luistercommunicatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl