'Iedereen een Eigen Thuis'

22 Nov 2016

Aanstaande donderdag 24 november vindt de najaarsconferentie voor wooninitiatieven plaats van Stichting Mijn Eigen Thuis met dit thema.

 

Ouders/verzorgers van jongeren met een beperking komen vroeg of laat voor de vraag te staan hoe het hun kind zal vergaan als ze volwassen zijn. Kan mijn kind straks zelfstandig wonen? Waar? Hoe is de zorg dan geregeld? Wie houdt er een oogje in het zeil?

 

Stichting Mijn Eigen Thuis helpt ouders bij het realiseren van kleinschalige woonvormen. Maar wat komt daar zoal bij kijken? Wat kun je zelf doen en hoe organiseer je professionele hulp?

 

Voor ouders van jongeren met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, die meer te weten willen komen over het opzetten van een particulier wooninitiatief in Nederland, organiseert Stichting Mijn Eigen Thuis deze najaarsconferentie. Tijdens deze conferentie wordt informatie verstrekt over het ontwikkelen van een ouderinitiatief. Hoe pak je het aan, welke hulp kan je krijgen, hoe regel je de financiering, hoe organiseer je fondswerving en wat kan domotica bijdragen aan het succesvol zelfstandig wonen?

 

Tijdens deze conferentie verzorgen Paul Offerman en Sietse Dugour een inspirerende lezing:


Je kind gaat op zichzelf wonen; 'als alles anders gaat.'

 

 

Het ware verhaal van Paul Offerman en zijn dochter Birgit wordt verteld. De zoektocht van een vader naar mogelijkheden om zijn dochter Birgit, ondanks haar beperking, een zo mooi en zelfstandig mogelijk leven te geven.

 

Paul Offerman is betrokken bij meerdere stichtingen en initiatieven, o.a. als Secretaris van Stichting Mijn Eigen Thuis en Stichting Woonmere. Sietse Dugour is Commercieel Directeur van Cinnovate en Bestuurder van Stichting Mijn Eigen Thuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl