‘Gezonde jeugd in een gezonde stad!’

13 Oct 2016

Dit was het thema van de speciale bijeenkomst voor studenten aan het Windesheim Honours College welke het afgelopen weekend heeft plaatsgevonden bij Cinnovate. Een actueel onderwerp waar

deze topstudenten zich uitgebreid over hebben gebogen. Zowel zaterdag als zondag werd er in multidisciplinaire projectgroepen gewerkt aan en nagedacht over uiteenlopende oplossingen en diensten gerelateerd aan dit thema.

 

De studenten bekeken verschillende toekomstscenario’s. Hoe kun je met behulp van projecten het gedrag van mensen veranderen zodat deze bijdragen aan een betere leefomgeving? Hoe kan er het beste samengewerkt worden tussen verschillende partijen en instanties om dit te realiseren?

Kortom: hoe kunnen we zorgdragen voor een gezonde jeugd en een gezond leefklimaat in de stad? De ideeën werden door de studenten uitgewerkt om deze vervolgens te presenteren aan de zogenaamde ‘dragons’.

 

Cinnovate heeft deze bijeenkomst gehost. Dit aangezien wij MVO en de verbinding tussen scholen en het bedrijfsleven hoog in het vaandel hebben staan. Inmiddels werkt Cinnovate dan ook al jarenlang samen met verschillende scholen, waaronder Hogeschool Windesheim.
 

 

Over Windesheim Honours College
Elk jaar start een nieuwe groep getalenteerde en gemotiveerde studenten aan een interdisciplinair Honours Programma. Ze gaan dan aan de slag met een bepaald strategisch vraagstuk. Deze vraag moet passen binnen een van de thema’s van de Honours programma’s: sociale innovatie, samenwerking tussen oud en jong en nieuwe steden.

 

Windesheim Honours College staat voor de vijfde de keer op de 1e plek in de categorie bedrijfskunde en business management en is uitgeroepen tot topopleiding.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl