NCT en Cinnovate gaan de markt ontzorgen!

7 Jul 2016

NCT en Cinnovate zijn een partnership aangegaan om zorginstellingen nog beter te kunnen faciliteren.

De terugkoppeling van de behoefte vanuit deze instellingen naar de afdeling research & development van Cinnovate speelt hierin een belangrijke rol. Door hierop in te spelen blijven we mee innoveren met de steeds veranderende vraag vanuit de zorgmarkt. Hierin vullen NCT en Cinnovate elkaar goed aan.

NCT heeft als service en klantgerichte ondersteunende partner ruim 10 jaar ervaring binnen de telecom en healthcare sector. De vele technologische ontwikkelingen van Cinnovate, gericht op de zorgmarkt, vormen de perfecte aanvulling op het portfolio van NCT.

 

Binnen onze samenwerking gaat het naast de directe klantvraag, ook om de vraag achter de vraag. Naast goed luisteren en inventariseren staat meedenken met de zorginstellingen centraal. Gezamenlijk komen we tot de best passende oplossing. Welke innovatieve technologische oplossing het ook betreft; ‘De Icom huistelefoons op basis van Wifi, waardoor veel kosten bespaard worden op bekabeling en infrastructuur, Domotica, ‘Beweeg vrij’ oplossingen, etc’. Alles om de zorg voor zowel de zorgverlener als de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken.

 

 

Ferry van Dingstee, Business Development Manager van Cinnovate zegt over de samenwerking met NCT:

 

“Vanaf het eerste moment het gevoel hebben dat je op dezelfde 'golflengte' zit…

Wat is het toch prettig om te merken dat partners met kennis van zaken, ervaring en innovatiekracht elkaar zo kunnen versterken. Met Ahmed el Dakkak en Eric Beaart van de NCT Groep merk je dat direct.

Waar Ahmed met veel kennis en ervaring de meest geschikte technische oplossingen samenstelt, bewaakt Eric vooral de menselijk en zorgkundige invalshoek. Een mooie combinatie die met het portfolio en de innovatiekracht van Cinnovate nog sterker wordt.”

 

 

We kijken uit naar een duurzame samenwerking met NCT, waarbij we ons beider ambities om met slimme oplossingen de klant te ‘ontzorgen’ versterken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl