Cinnovate botter wint race

8 Sep 2015

U kent Cinnovate als leverancier van verpleegoproepsystemen, domotica en andere apparatuur waarmee het leven van mensen met een beperking veiliger en aangenamer kan worden gemaakt. Maar Cinnovate staat sinds vrijdag 4 september ook in de geschiedenisboeken van Almere als winnaar van de enige officiële botterrace van Almere 2015.

 

Samen met tien gasten trotseerden twee Cinnovate collega's de woeste wateren van het Gooimeer. Want, vergis u niet, bij windkracht zes kan het ook op het Gooimeer flink spoken. Alle twaalf staken ze de handen uit de mouwen en hielpen ze de drie vaste bemanningsleden de klassieke botter te besturen. En hoe, ze veroverden de eerste plaats. Volgend jaar doet Cinnovate uiteraard gewoon weer mee want de opbrengst van het evenement wordt gebruikt om de Almeerse botter te onderhouden. Kortom, een mooie dag voor een goed doel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl