Cinnovate in de New York marathon

29 Jun 2015

Op 1 november a.s. vindt in New York de 45e editie plaats van de New York Marathon. Met een deelnemersveld van ruim 50.000 lopers is het  één van de grootste loopevenementen ter wereld. Wij zijn daarom ook trots om marathonloper Johan Roelfsma uit Almere hiervoor te sponsoren.

 

Johan is een fanatieke sporter die het leuk vindt om marathons te lopen. Een belangrijke motivatie om mee te doen is om geld in te zamelen voor de CliniClowns. De CliniClowns focust zich op de kwaliteit van elk kind. Door met ze te spelen creëren ze tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Ingrijpende gebeurtenissen en negatieve emoties, zoals frustraties, boosheid en verdriet kunnen hierdoor beter worden geuit en verwerkt. En zo ontstaat er weer ruimte voor emotionele ontwikkeling. Een initiatief dat mooi aansluit bij onze visie "Kwaliteit van leven". Wij wensen Johan veel succes!

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl