Verklizan Innovation Day

30 Nov 2015

Wat is er mooier dan de slot presentatie mogen geven op een internationaal congres over innovatie in de gezondheidszorg? Nou, het feit dat je dit samen kunt doen met een ervaringsdeskundige. Iemand die elke dag ervaart hoe het is om de zorg te hebben voor iemand met een meervoudige beperking. Paul Offerman, bestuurder van Stichting Mijn Eigen Thuis en bovenal vader van Birgit, is zo'n ervaringsdeskundige en hij schroomt niet om open en eerlijk te vertellen wat voor invloed de beperking van zijn dochter heeft, en heeft gehad, op het leven van zijn gezin.

 

Samen met Paul wist Sietse Dugour, commercieel directeur van Cinnovate, het publiek te verrassen met een bijzondere presentatie over het leven met een beperking en over hoe technologie ondersteuning kan bieden. De 300 bezoekers van de Verklizan Innovation Day in het Duitse Essen werden getrakteerd op een inspirerend gesprek tussen twee bevlogen mannen. Waarvan de één zijn hele leven lang knokt en vecht voor het levensgeluk van zijn dochter en de ander die een onbegrensde ambitie heeft om met behulp van techniek hieraan een bijdrage te kunnen leveren.


Als klap op de vuurpijl werden de eerste video's getoond van de automatisch rijdende rolstoel waaraan in het Technology Centre Almere wordt gewerkt. Kortom, het publiek zat na een lange dag praten over innovatie in de gezondheidszorg toch weer even op het puntje van hun stoel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl