De moderne zorgverlener

13 Nov 2015

Afgelopen donderdag was er in het Technology Centre Almere een hele bijzondere bijeenkomst. Cinnovate, ROC Flevoland en ROC Friese poort hielden een brainstormsessie samen met diverse andere stakeholders uit het zorgveld. Een brainstormsessie over het ontwikkelen van een onderwijsprogramma voor het opleiden van de "moderne zorgverlener"

 

Een zorgverlener komt tegenwoordig niet alleen meer in aanraking met de patiënt zelf maar ook met allerlei andere zaken. Hierbij valt te denken aan verpleegoproepsystemen, domotica, digitale dossiers en nog veel meer. Het doel van de bijeenkomst was om een opleiding te realiseren die met deze veranderingen rekening houdt.

 

De bijeenkomst was bijzonder omdat er vanuit bijna alle stakeholders wel iemand vertegenwoordigd was. De gemeente Almere was aanwezig. Er waren studenten, docenten en mkb'ers. Ook het grootbedrijf en verpleegkundigen zelf waren erbij waardoor er een inspirerende brainstormsessie kon ontstaan met verrassende resultaten.

 

Er zijn diverse aandachtspunten naar voren gekomen met betrekking tot de invulling van de opleiding. Er werd gesproken over de technische basiskennis die zorgverleners moeten hebben en over hoe om te gaan met privacy van zowel medewerkers als patiënt. Kortom alle onderwerpen waarmee zorgverleners te maken krijgen, nu en in de toekomst, kwamen aan bod. 

 

De resultaten van de bijeenkomst worden binnenkort gepubliceert tijdens een vervolg bijeenkomst in het Technology Centre Almere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl