Burgemeester Weerwind op bezoek

6 Oct 2015

Aanstaande vrijdag komt burgemeester van Almere Franc Weerwind bij Cinnovate en het Technology Centre Almere op bezoek. Hij doet dit naar aanleiding van het werkbezoek van Europarlementariër Matthijs van Miltenburg. De burgemeester wordt ontvangen door commercieel directeur Sietse Dugour en Michiel Rijsberman (Gedeputeerde Provincie Flevoland).

 

Tijdens het bezoek is er tijd voor een uitgebreide rondleiding door het Technology Centre Almere. Sietse Dugour zal de heren meenemen in de wereld van innovatie in de gezondheidzorg. Hij zal daarbij aandacht vragen voor de speerpunten die voor Cinnovate bij elke ontwikkeling bovenaan staan; kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

 

Andere onderwerpen van gesprek zijn regionale ontwikkelingen zoals de Floriade en het Rijk-regioprogramma Amsterdam-Almere-Markermeer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl