Domotica is kinderspel

1 Sep 2015

Domotica is niet meer weg te denken uit de wereld van zorg en welzijn. Het ondersteunen van mensen met een beperking met behulp van domotica is ook bij Cinnovate één van de belangrijkste aandachtspunten. Vooral omdat wij vinden dat er veel te veel tijd van zorgmedewerkers wordt gebruikt voor basale zorg en ondersteuningstaken die met behulp van techniek makkelijk kunnen worden ingevuld. Tijd die wat ons betreft ingezet moet worden voor persoonlijk contact, coaching, sociale ondersteuning en fun!

 

Cinnovate domotica staat voor zelf doen wat kan en ondersteuning daar waar nodig. Dat betekent dat er voor iedereen een persoonlijk afgestemd domoticasysteem kan worden gemaakt met Cinnovate. Tjonge, dat is veel werk zult u denken, maar dat valt reuze mee. Cinnovate heeft een handig systeem gemaakt waarmee gemakkelijk cliënt specifieke domoticasystemen kunnen worden ingericht. Met behulp van een handige webpagina kunnen domoticavoorzieningen snel worden toegevoegd en verwijderd, een kind kan de was doen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl