"ondernemerskansen seniorenhuisvesting"

11 Jun 2015

Wij blikken terug op een inspirerende middag afgelopen dinsdag waar ondernemers, zorginstellingen, woningbouwcorporaties en consumentenvertegenwoordigers elkaar ontmoeten. Aangezien dit initiatief goed aansluit bij onze visie en wij continue bezig zijn met het ontwikkelen van technologieen voor onder andere seniorenhuisvesting leek ons dit een mooi evenement om te sponsoren.

 

Tijdens dit evenement waren er diverse sprekers die hun ervaring en kennis deelde met betrekking tot seniorenhuisvesting. Sietse Dugour onze commercieel directeur zorgde als dagvoorzitter voor samenhang en dynamiek door middel van samenvattingen en discussies. Sinds het ontstaan van Cinnovate houden wij ons continue bezig met het integreren van onze producten/systemen in onder andere seniorenwoningen. Met als belangrijkste doel het vergroten van de zelfredzaamheid van ouderen. Kwaliteit van leven vergroten met behulp van technologie!

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl