Cinnovate supporter van de 1e conferentie New Friends 2015

15 May 2015

Therapeutische robots zijn de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De beschikbaarheid neemt toe en de kosten worden lager. Er zijn steeds meer succesvolle projecten uitgevoerd binnen de zorg en welzijn. Vooral in de gehandicaptenzorg, dementerende sector, kinderen met autisme en kinderafdelingen in het ziekenhuis.

 

Er is dus een toenemende vraag aan expertise voor diverse disciplines zoals psychologie, verpleging, beroepstherapie, fysiotherapie, robotica en onderwijs. Om deze technische kansen en ontwikkelingen mogelijk te maken en te ondersteunen brengt de organisatie van New Friends de volgende disciplines tijdens de 1e conferentie bij elkaar: ontwikkelaars, professionals, studenten van zorg en welzijn, ontwikkelaars op het gebied van social robotica, ICT en bedrijven.  

 

Cinnovate is ook bezig met onderzoek en ontwikkeling van robotica in de zorg, daarom participeren en ondersteunen wij graag New Friends 2015. Voor meer informatie ga naar http://newfriends2015.org/

 

Op de foto Marcel Heerink Windesheim en organisator New Friends 2015

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl