Clinic ROC "Techniek in de gezondheidszorg" met Rob Dugour

23 Mar 2015

Techniek is bepalend in een heel breed werkveld binnen de gezondheidszorg. Wij vinden het daarom belangrijk hierover in gesprek te gaan met studenten. Aan de hand van een clinic geeft Rob Dugour (Technisch directeur DEA) door middel van voorbeelden en anekdotes de techniek weer en de mogelijkheden hiervan.

 

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, maar de toepassingen zijn sterk verzuild. Voor studenten is het belangrijk om ze van deze ontwikkelingen op de hoogte te brengen en ze te laten zien hoe dit wordt toegepast in de praktijk. Hiermee zorg je voor een betere aansluiting van theorie naar praktijk.

 

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl