Een mooie efficiency slag voor de zorg door samenwerking met Curatech

13 Feb 2015

Veiligheid van de cliënten van een zorginstelling is belangrijk, maar niet altijd even eenvoudig te realiseren. Om te blijven innoveren en de producten nog efficiënter en veiliger te maken is het samenwerken met andere partijen van belang. Door de samenwerking met Curatech zijn we in staat weer een efficiency slag te maken.
 

Curatech levert draadloze sensoren zoals halszenders, bewegingsmelders, trekkoorden en deurcontacten. De Curatech sensoren hebben een hoge kwaliteit, een lange batterijlevensduur en een stabiele communicatie methode. Een groot voordeel waar wij graag mee samenwerken. Cinnovate heeft daarom niet langer gewacht en heeft het Curatech protocol onlangs geïmplementeerd in de Cinnovate ontvanger. De Curatech sensor is hierdoor direct te gebruiken in de projecten.
 

Naast deze uitbreiding zijn we ook bezig te onderzoeken of Curatech het Cinnovate draadloze domotica protocol kan implementeren in de Curatech sensoren. Het grote voordeel hiervan is dat er voor domotica en zorg geen aparte ontvangers meer nodig zijn. Een mooie samensmelting in ons zorgproduct!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl