Cinnovate systeem mooie aanvulling zorgproducten bij woonvorm 'Orangerie'

15 Dec 2014

In samenwerking met Zetacom gaan wij wederom een mooi project realiseren voor Pantein bij woonvorm de "Orangerie". De Orangerie is een kleinschalige woonvorm met drie groepswoningen. De Orangerie is voorzien van moderne technieken. Denk aan automatische verlichting bij het betreden van badkamer of toilet en indien nodig alarmering bij het opstaan of het verlaten van de kamer. Deze voorzieningen vergroten de zelfredzaamheid van de bewoners en geven een gevoel van vrijheid.

 

Voor dit project leveren wij onder andere onze Cinnovate Icoms met hierin ons domotica systeem. Dit maakt het mogelijk om de cliënt zelf zijn verlichting te laten schakelen. Via een handige webinterface kan de cliënt daarnaast zijn domotica systeem inrichten. Een mooie aanvulling op de zorgproducten binnen deze woonvorm!   

 

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl