Zelfstandig wonen bij de Stichting tanteLouise-Vivensis met behulp van ons zorgsysteem

12 Nov 2014

Stichting tanteLouise-Vivensis wil dat ouderen op een waardige manier oud kunnen worden en zo lang mogelijk de regie over het eigen leven kunnen behouden.  Zelfstandig thuis, zo nodig met ondersteuning en zorg. Door het plaatsen van ons Cinnovate systeem geef je de cliënt weer de regie in handen.


Van den Broek Systemen heeft verschillende Cinnovate zorgproducten voor dit project geleverd en geplaatst. Door het plaatsen van onze careserver creëer je balans tussen zorg en welzijn op een innovatieve manier. De careserver controleert continu de werking van aangesloten zorgapparatuur en heeft zeer uitgebreide registratie functionaliteiten. De careserver biedt dus zekerheid voor zowel de cliënt als de organisatie.

 

Please reload

Nieuws

23 Sep 2019

Please reload

Over ons

 

Cinnovate is een verzameling producten en diensten die op de markt worden gezet door DEA bv. DEA bv is een ontwikkelbureau van toegepaste elektronica en richt zich in het bijzonder op het ontwikkelen van technologie voor de zorgsector. 

 

Meer informatie over de manier waarop wij omgaan met uw gegevens kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Cinnovate.

Contact

 

Wisselweg 33   | 1314 CB Almere

 

0031 36 53 43 888

 

info@cinnovate.nl