top of page

"Geen rekening meer houden met hoeveel licenties er eigenlijk worden gebruikt? Wat ons betreft is dat heel normaal." 

Betalen per gebruiker per maand was nog nooit zo eenvoudig!

SaaS achtergrond met blokjes.jpg

Geen rekening meer houden met hoeveel licenties er eigenlijk worden gebruikt?
Wat ons betreft is dat heel normaal.

Cinnovate_clever_innovations_10 x 5,47cm_outlines blauwe tekst.png

Op zoek naar zekerheid met een vast
bedrag per maand? Dat kan met

SaaS compleet

Wij houden er niet van om zaken nodeloos ingewikkeld te maken. Daarom bieden we onze apps, applicaties en webtools als een service aan. Software as a Service dus maar dan wel heel eenvoudig.

Bij Cinnovate sluit je als zorgorganisatie een SaaS overeenkomst af per cliënt en vervolgens mag je onbeperkt gebruik maken van alle software die wij beschikbaar hebben om die cliënt van dienst te zijn.

Het maakt dus niet uit hoeveel Assist Apps er worden ingezet, van hoeveel Icom Apps de cliënt gebruik maakt of hoeveel zorgverleners er inloggen op de Zorg Cockpit. Voor slechts € 15,00 (excl. btw) per maand per cliënt is alles geregeld.

shutterstock_712414813.jpg

Service als geen ander op basis 
van onze XLA biedt

Zekerheid

Het nut en de noodzaak van een Service Level Agreement hoeven we natuurlijk niemand uit te leggen. Goede service en ondersteuning is essentieel.

Onze servicemedewerkers staan 24 uur per dag zeven dagen per week voor u klaar om eventuele storingen te verhelpen. U heeft direct contact met de fabrikant. Wij hebben dus alle kennis en kunde in huis om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Voor slechts € 2,50 (excl. btw) per maand per cliënt bent u verzekerd van onze goede zorg.

Reestdal_edited.jpg
Noorderboog maakt op verschillende locaties gebruik van Cinnovate SaaS compleet inclusief Cloud en XLA. Dat betekent dat Noorderboog op het gebied van technologie volledig door ons ontzorgd wordt.

Noorderboog

Wij nemen al uw zorgen uit handen met onze Cinnovate

Cloud

Wilt u als zorgorganisatie echt volledig ontzorgt worden? Kies dan voor onze SaaS compleet met SLA en Cloud. Onze Cinnovate Cloud is flexibel, veilig, stabiel en volledig redundant.

Onze Cloud is gebaseerd op de innovatieve technologie van Microsoft en draait in de veilige Azure omgeving die Microsoft biedt. Met daarbij de garantie dat alle servers op Europees grondgebied staan.
Wij zijn volledig ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.


Voor slechts € 7,50 (excl. btw) per maand per cliënt bent u helemaal in de wolken.

Careserver platform met ringen.jpg
bottom of page