top of page
SaaS achtergrond met blokjes.jpg

"Geen rekening meer houden met hoeveel licenties er eigenlijk worden gebruikt? Wat ons betreft is dat heel normaal." 

Betalen per gebruiker per maand was nog nooit zo eenvoudig!

SaaS persoon in rolstoel op het strand.j

SaaS Compleet

Wij houden er niet van om zaken nodeloos ingewikkeld te maken. Daarom bieden we onze apps, applicaties en webtools als een service aan. Software as a Service dus maar dan wel heel eenvoudig.

Bij Cinnovate sluit je als zorgorganisatie een SaaS overeenkomst af per cliënt en vervolgens mag je onbeperkt gebruik maken van alle software die wij beschikbaar hebben om die cliënt van dienst te zijn.

Het maakt dus niet uit hoeveel Assist Apps er worden ingezet, van hoeveel Icom Apps de cliënt gebruik maakt of hoeveel zorgverleners er inloggen op de Zorg Cockpit. Voor slechts € 15,00 (excl. btw) per maand per cliënt is alles geregeld.

 

Anchor 1
Anchor 2

SaaS compleet met SLA

Het nut en de noodzaak van een Service Level Agreement hoeven we natuurlijk niemand uit te leggen. Goede service en ondersteuning is essentieel.

Onze servicemedewerkers staan 24 uur per dag zeven dagen per week voor u klaar om eventuele storingen te verhelpen. U heeft direct contact met de fabrikant. Wij hebben dus alle kennis en kunde in huis om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. 

Voor vragen over software settings, functionaliteiten en configuratie mogelijkheden kunt u altijd direct bij ons terecht. Onze E-Learning video's helpen uw medewerkers zelfstandig hun weg te vinden in onze applicaties.

Voor slechts € 17,50 (excl. btw) per maand per cliënt heeft u al een SaaS compleet abonnement inclusief SLA!

 

Anchor 3
Achtergond vader en zoon voor SaaS.jpg

SaaS compleet met SLA

en Cloud

Wilt u als zorgorganisatie echt volledig ontzorgt worden? Kies dan voor onze SaaS compleet met SLA en Cloud. Onze Cinnovate Cloud is flexibel, veilig, stabiel en volledig redundant. Onze Cloud is gebaseerd op de innovatieve technologie van Microsoft en draait in de veilige Azure omgeving die Microsoft biedt. Met daarbij de garantie dat alle servers op Europees grondgebied staan.

Voor een vast bedrag per maand per cliënt van slechts € 25,00 (excl. btw) kunt u dus onbeperkt gebruik maken van onze applicaties, staat onze servicedesk 24 uur per dag voor u klaar en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over servers in een eigen datacenter.

Oh ja, heeft u onze dienst niet meer nodig? Hij is per maand opzegbaar per cliënt!

Anchor 4
bottom of page