shutterstock_423588130_edited.jpg

"Software als een dienst inzetten is het nieuwe normaal" 

Betalen voor wat je nodig hebt en gebruikt. Benieuwd naar onze SaaS mogelijkheden?

20200526_133601.jpg

SaaS oplossingen

van Cinnovate

 

Software als een service wordt binnen de zorg ook steeds vaker toegepast. De Cinnovate software modules zijn ook allemaal als SaaS oplossing beschikbaar.

Betaal per maand of per jaar voor het gebruik van de Cinnovate software zoals de CareServer, de Zorg Cockpit en alle beschikbare Apps. 

De basis SaaS oplossing is op basis van een complete projectinrichting. Op die manier maakt het niet meer uit hoeveel systemen van clienten aan de CareServer worden gekoppeld of hoeveel zorgmedewerkers inloggen op de Zorg Cockpit. 

Alle software van Cinnovate in een maandabonnement voor een vast bedrag inclusief software onderhoud en support. Ondanks de SaaS structuur blijven de applicaties op locatie, in uw eigen datacenter en in een cloud omgeving te installeren. Optimale flexibiliteit voor een vast bedrag per maand, Cinnovate clever innovations.

 

 
 
Verzorgende%2520en%2520patient%25203_edi

Pay per User

 

Flexibiliteit dat is wat de zorg van onze systemen verwacht. Niet alleen functioneel, zodat men makkelijker kan inspelen op de steeds complexer wordende individuele zorgvraag, maar ook financieel. Waarom voor een applicatie betalen als hij voor sommige cliënten niet nodig is?

Cinnovate biedt haar SaaS oplossingen ook aan per gebruiker. Zo hoeven zorgorganisaties alleen af te rekenen voor het daadwerkelijke gebruik van de applicaties.

Is er sprake van leegstand? Heeft een cliënt bepaalde ondersteuning niet meer nodig of verandert de doelgroep? Geen probleem met het Pay per User abonnement van Cinnovate.

Ook in dit geval kunnen de applicaties gewoon op locaties, gecentraliseerd of in de Cloud worden geïnstalleerd. Zo zijn de SaaS oplossingen binnen iedere ICT omgeving inzetbaar.

 

 

 
Clouds in Sky

Cinnovate Cloud

 

Wij zijn er in de wolken mee, onze Cinnovate Cloud diensten. Voor alle zorginstellingen, woonzorgcentra, zelfstandige woonvormen en thuiszorgorganisaties is er een plekje vrij in onze Cloud.

We bieden ruimte voor complete private CareServer omgevingen met uiteraard voldoende performance, storage, bandbreedte en redundantie. 

Is een complete eigen serveromgeving niet nodig dan biedt Cinnovate haar Cloud diensten ook in combinatie met de Pay per User oplossingen aan. Zo houden we onze Cinnovate Cloud schaalbaar, flexibel en prijsvriendelijk.

De Cinnovate Cloud gebouwd op de Azure omgeving van Microsoft. Dus optimale veiligheid en betrouwbaarheid die voldoet aan de AVG regelgeving.

 

 

 

Hier zijn wij goed in.

Breng ons uw uitdaging, dan zorgen wij voor de koffie. Let's

Over ons

 

Cinnovate ontwikkelt en realiseert innovatieve zorgtechnologie om de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen binnen onze samenleving te verbeteren en waarborgen.

Cinnovate is onderdeel van ingenieursbureau DEA bv.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle